Om dette arrangement

Tid
11:00 - 11:30
Pris
50 kr.

Julemandens jul (Udsolgt)

Tag en søndagspause med forestillingen Julemandens jul, der er baseret på Kim Fupz Aakesons børnebog fra 2013. Forestillingen er en rørende og humoristisk teateroplevelse med dukker og animation.

Julemandens jul er en finurlig historie om drengen fra Rødovre der er helt alene hjemme juleaften. Hans mor er nemlig sygeplejerske og har vagt på hospitalet. Og hans far er flyttet. Imens flyver og farer Julemanden rundt med rensdyrene for kanen og klemmer sig ned gennem skorstenene og ind gennem kældervinduerne og lægger gaver til børnene. Men i år er noget gået skævt. Noget hovedregning. Der er simpelthen ikke gaver nok til alle de børn, der skal have, næsten, men ikke helt. Der mangler simpelthen en gave til det sidste barn, drengen i Rødovre, sækken var bare tom, da julemanden står i drengens stue. Men drengen behøver ingen gave. Han ønsker sig noget helt andet af julemanden.

Forestillingen er skrevet af Kim Fupz Aakeson og instrueret af Helena Lowskij. Musikken er komponeret af Thomas Hass og Søren Hauch Fausbøll har lavet speak. Der er scenografi af Line Skytte og animationer af Tariq Mikkel Khan. De medvirkende er Britta Thøgersen Toft  og Line Skytte

Forestillingen er opsat af Teater Lille Hest og henvender sig til børn i alderen 2-5 år og deres voksne.

Pris: 50,- kr. pr. billet.

Købes her:

https://billet.kulturhuset-skanderborg.dk/events/40233-Julemandens_jul/

 

Pris
50