Sløngeldage 2019
Sløngeldage 2019

Om dette arrangement

Tid
10:00 - 16:00
Lokalitet
Kulturhuset Skanderborg
Målgruppe

Sløngeldage

Sløngeldage for alle - et mekka af forfattere, musik, workshops og andre frie, friske og frække finurligheder.

Forfattere, musik, workshops og andre frie, friske og frække finurligheder.

Hvert år til Sløngeldage fejrer vi Ole Lund Kirkegaards forfatterskab ved at åbne en verden af kreative, legende og tankevækkende oplevelser for børn og barnlige sjæle - og dagen er gratis (næsten)

Lars Daneskov holder åbningstalen og øregangene smøres med skøn børnesang – ja, faktisk er musikscenen Ørepinen hele dagen din leverandør af musikoplevelser.

For ethvert barn er ”Drengestreger – også for piger” stedet, hvor du kan møde skøre påfund i legen, og er du mere til det kreative er både Sabine Lemire, Kulturskolen, Skrol, Jacinta Madsen og Film i skoven mestre i inspirerende værksteder.

Der er gadeteater og Cirkus Fyr & Flamme, og på Kulturtorvet vil du træde ind i et univers med Lille Virgils hus, tombola og levende høns. I Café Den blå Havkat er der kaffe på kanden og røde sodavand hele dagen.

Bøgerne og de gode historier skal man ikke glemme. Dem er der masser af på Biblioteksscenen, hvor Jacob Riising, Lars Daneskov og Jan Kjær fortæller. Samme sted er der både en bugtaler og De små synger – og Rasmus Bregnhøj og Sabine Lemire vil fortælle om Mira-bøgerne. Sallys far-bøgerne præsenteres af Thomas Brunstrøm, der foredrag om hajer! - og så har Sigurd Barrett fundet eventyrene frem. (se billetsalg nedenfor)

 

>>Klik her for at se det store program

 

Smakkodak og stor hilsen fra Di Heslige Slønglers Klup
 

Sigurd Barrett fortæller HC. Andersen eventyr

Store Sal kl. 13.00

Billetpris: 75,- kr.

Køb billetter her

 

 

Andre Sløngelaktiviteter:

 

Koncert "Gøgl, ballade og fede rytmer" med Carl Quist Møller og Thomas Sandberg

Søndag d. 19. maj kl. 15.00

Billetpris: 25,-/50,- kr.

Køb billetter her

 

Sløngelnæring for skoler

Fredag d. 24. maj kl. 9.00-13.00

Alle kommunens 3. klasser er inviteret til den dag med masser af gode forfatteroplæg – så forvent et Bibliotek og Kulturhus på den anden ende.

Læs mere på på Di Heslige Slønglers Klups hjemmeside, facebook eller instagram