Om dette arrangement

Tid
(Hele dagen)
Pris
Gratis
Målgruppe
Section

Ginette Wien - Udstilling

Udstilling af Ginette Wien på Skanderborg Bibliotek

Ginette Wien er 58 år, og uddannet keramiker fra Kolding Kunsthåndværkerskole i 1985. I 1986-87 boede hun i Cairo, hvor hun havde statsstipendium til College of Applied Arts. Siden har Ginette udsmykket, udstillet og undervist.
Ginette arbejder både med stentøj og collage. Sædvanligvis kommer ideerne helt spontant, med inspiration af billedet/lerfiguren selv undervejs i processen. På den måde lader Ginette sig som kunstner overraske sig selv, og løber aldrig tør for ideer. Af og til ser hun på børnebogstegninger, mikroorganismer, andre kunstneres fabuleringer, eller bare på dyr.
Mangfoldigheden er fascinerende, det er som om man ikke kan forestille sig et væsen, der er for specielt til at kunne eksistere."

"Inspirationen til dyrene kommer mest indefra, ”fra min egen fantasi”, siger Ginette Wien, ”men de må meget gerne minde folk om noget, som de kender og selv har tænkt eller måske drømt, og så skal de også altid have et gran af virkelighed over sig.”
Ginette Wiens dyr er alle udstyret med titler, der bestemt ikke gør dem mindre interessante. Titlerne er ment som en slags indgang, eller et hint til beskueren, til hvad dyret ville sige, hvis det kunne snakke."
 

Udstillingen varer fra den 2/9-27/9 på Skanderborg bibliotek

Pris
0