(Hele dagen)

Udstilling: Værker af Estell Palm Andreasen

I juni måned kan du opleve Estell Palm Andreasens værker på Galten Bibliotek.

15-årige Estell Palm Andreasen har tegnet og malet siden hun var 5 år. Hun har afprøvet forskellige kunstneriske udtryk og løbende fået kvalificeret vejledning af sin mormor der er billedkunstner.

Estell har tidligere været inspireret af manga-stilen, men er med tiden blevet mere naturalistisk. Hun tegner hovedsageligt med blyant, kul og tusch, men med enkelte afstikkere til akryl. Hendes primære motiver er ansigter og naturen eller anstrakte. Estell har senest udstillet på Fuglsøcenteret, Mols.

Fremtiden står åben, og som hun selv siger: "Jeg håber at min lyst og mit talent for at tegne kan blive en del af både mit arbejds- og fritidsliv. Mit fremtidsønske er at blive arkitekt og tegne portrætter i fritiden."