Om dette arrangement

Tid
(Hele dagen)
Pris
Gratis
Bibliotek

Vor forunderlige klode

Fotoudstilling v/ Casper Tybjerg

Casper Tybjerg har en mission: at bevise for så mange som muligt, at vi lever i en fantastisk, venligsindet og let tilgængelig verden, som er værd at værne om. I den forbindelse rejser han verden rundt på jagt efter positive og inspirerende historier af den slags, som aviser og TV desværre alt for sjældent sætter fokus på. Indtil videre har han produceret historier fra 58 lande - og i omegnen af en halvanden million billeder. 

Billeder kan noget andet end video. De kan også noget andet end ord. Billeder er ofte det stærkeste værktøj, når man skal skabe blikfang. 

Caspers billeder er via UNESCO blevet publiceret i 193 lande, dvs. næsten hele verden. Et udvalg fra både hjemlige og fjerne himmelstrøg kan opleves i udstillingen.

Se mere om Casper Tybjergs arbejde på https://ttf.dk/

 

Udstillingen, som er arrangeret af Brugergruppen på Hørning Bibliotek, kan ses i oktober måned på Hørning Bibliotek og følges op af et foredrag tirsdag den 23. oktober 2018 kl. 20.00 – 22.00.

Her kan du høre mere om Casper Tybjergs arbejde, når Brugergruppen på Hørning Bibliotek inviterer til foredrag med Casper og Karina Tybjerg.