Kim Skelmose

0 kr.

3 foredrag om fugle - ”Havørne. Hvorfor og hvordan vi ringmærker vores havørne”

3 foredrag om fugle. Ry Bibliotek inviterer til 3 levende og engagerede foredrag om fugle. For amatørornitologer og for alle andre, som glæder sig over fuglelivet.

”Havørne. Hvorfor og hvordan vi ringmærker vores havørne” - Billedforedrag ved Kim Skelmose

Kim er 55 år og bor i Gl.Rye. Hans interesse for fugle startede ved Agger Tange da han var barn i 1970erne. Fugle har en meget stor betydning for ham, og han prioriterer at have tid til at dyrke denne lidenskab, og han har fundet en arbejdsform som selvstændig terapeut og supervisor, som giver ham mulighed for at bruge meget tid på fugle.
Kim er aktiv i DOF regi og en aktiv som ringmærker af blandt andet havørne.
Kim er opvokset i Thy og er nu vendt tilbage til den østjyske natur. Han bor i dag ved Gl. Rye med skoven lige uden for døren og har dagligt fantastiske fugleoplevelser, som han værdsætter utroligt meget.