Om dette arrangement

Tid
19:00 - 21:00
Pris
Gratis
Lokalitet
Skanderborg Bibliotek
Målgruppe
Section

AFLYST: Kræft med humoren som medspiller - AFLYST

Foredraget aflyses. Kræftens Bekæmpelse anbefaler at deres medlemmer ikke deltager i sociale arrangementer, da de tilhører en særlig udsat gruppe. Biblioteket forsøger at finde en ny dato for afholdelse af arrangementet

I foredraget ” Kræft med humoren som medspiller” fortæller Gitte Restaino, hvordan humoren blev en vigtig medspiller, da hun havde kræft. 

Gitte blev for præcis 10 år siden ramt af brystkræft og fortæller i sit foredrag åbent, ærligt og med masser af livsglæde, om det at have kræft og kvalme og føle sig som et samlesæt.

Men hun fortæller også om, hvordan hun valgte at håndtere angsten og holde fast i troen på det gode liv både under og efter kræft.  

Foredraget handler også om teenagere, paryk uden pandehår og hvordan hun og hendes mand Steen fik en hverdag til at hænge sammen med humoren som medspiller i en svær tid.

Efter pausen fortæller Steen, hvordan han oplevede det at være pårørende. At skulle være den, der var stærk for familien, og samtidig holde sammen på sig selv.

Gitte Restaino er ambassadør for Kræftens Bekæmpelse og ICF Certificeret Coach. Hun bor og arbejder i Skanderborg og er bl.a. frivillig i Stafet for Livet og i Selvhjælp i Skanderborg. Og så er hun gift med Steen og mor til 4 børn, hvor 2 er ren bonus.

Der må stilles spørgsmål hele aftenen.

Arrangøren oplyser: Arrangementet varer cirka to timer inkl. pause.

Af hensyn til antal er det nødvendigt at bestille en gratis billet.

Pris
0