50 kr.
Læsesalen

Alderdom - set med litterære briller

En aften med Karsten Pharao.

Karsten Pharao er kendt fra ”Pharaos Cigarer” på Radio24syv og som en helt suveræn indlæser af lydbøger.

Han har netop selv rundet de 70 og begynder at se med en vis interesse på hvad forfattere har ment og skrevet om alderdommen.

Allerede som 15-årig hørte han skuespilleren Elith Pio læse Samuel Beckets roman ”Molloy” op i radioen og blev straks en stor Beckett-fan. Men også andre af hans yndlingsforfattere har skrevet stærkt om alderdommen: Dostojevskij og nordmanden Kjell Askildsen f.eks. Den gamle filosof Montaigne og den noget yngre Simone de Beauvoir kommer man jo heller ikke uden om.

Karsten Pharao vil causere over alderdommens velsignelser og gebrækkeligheder og læse udvalgte litterære stykker højt undervejs.

Arrangementet er en del af Skanderborg Bibliotekernes minifestival "Litteratur & Fortælling".