Bogbytte med Bibliotekets Venner

En dag i byttehandlens ånd. Bibliotekets Venner står klar med et smil og en masse lækre bøger.

Bibliotekets Venner afholder bogbyttedag på Hørning Bibliotek. På denne dag kan man bytte sig til nye brugte bøger. Man kan aflevere bøger, som man ikke længere har brug for.

Der er ingen forpligtelse i at have bøger med til at bytte med. Er der nogle man gerne vil have, er man velkommen til at tage dem. Eller vil man bare gerne af med sine bøger, kan man også nøjes med at aflevere bøger.

Bibliotekets Venner søger nye medlemmer! Hvis du kunne være interesseret i at høre mere om, hvad det kræver at være medlem, så kom forbi en af bogbyttedagene og få en uforpligtende snak med Bibliotekets Venners nuværende medlemmer.