Læsesalen

Espen Strunk fra GAFFA fortæller om Bob Dylan

"Strejftog på Desolation Road". Kom og hør et spændende foredrag om den legendariske amerikanske singer-songwriter, poet og kunstner

Journalist (for GAFFA mm) og forfatter Espen Strunk tager os med på en rejse i Bob Dylans univers og fortæller om den betydning, den nu 78-årige komponist, sanger, digter, maler og nu også Nobelprisvinder har haft for (især) musikken siden han debuterede i 1960'erne.

Hans sange som "Blowin' In The Wind" og "The Times They Are a-Changin'" definerede protestbølgen i 60'erne. Sangen "Like A Rolling Stone" blev kåret som det 20. århundredes bedste rocksang.

Det var ikke kun i starten af karrieren, Dylan scorede de store hits. I 1997 lå han med albummet "Time Out Of Mind" endnu en gang på en førsteplads verden over. Siden 1988 har han givet koncerter på det, der kaldes Never Ending Tour".

Bemærk: Der er et begrænset antal billetter

Billetter bestilles her på hjemmesiden eller ved henvendelse på Ry Bibliotek