Voksenarrangementer

Far og søn på cykel i Himalaya

20.06.18
I sommeren 2010 tog Poul Grønne, umiddelbart efter sin 60 års fødselsdag, på cykeltur til Indisk Himalaya sammen med sin søn Tore Grønne, der er eventyrer, forfatter og journalist.

Foredraget bringer tilhøreren gennem den betagende og dramatiske natur i nogle af Himalayas mest afsides egne, gennem små, tibetansk-buddhistiske landsbyer, over bjergpas op til 4500 meter, der hiver luften ud af en 60-årig krop.

Undervejs i foredraget fortælles om oplevelser fra cykelturen samt om naturen og kulturen i de egne, Poul og Tore cyklede igennem. Foredraget er ledsaget af et væld af billeder.

Poul Grønne er 67 år og siden 2012 pensioneret gymnasie-lærer i engelsk og tysk. Han er gift med Mie og har tre børn og syv børnebørn. Familien har altid rejst meget, i mange år med bil og telt i Europa, senere også længere væk. I 1994 krydsede de alle fem USA i bil, i 1999-2000 rejste Mie og han i otte måneder jorden rundt med rygsæk.

Foredraget er arrangeret af Skanderborg Bibliotek og Dansk Cyklist forbund, Skanderborg afdelingen.

Billetter kan købes på Skanderborg Kommunes Biblioteker eller på https://billet.kulturhuset-skanderborg.dk/41972/Poul_Groenne