Lev For det halve

Om dette arrangement

Tid
19:00
Pris
50 kr.
Bibliotek
Målgruppe
Køb billet(ter)

Fra verdensmål til hverdagsmål - bliv inspireret af Nanna Hyldgaard Hansen

Mange stiller sig selv spørgsmålet: Kan vi få mere ro på i hverdagen? Være mere sammen, mens børnene er små? Ikke altid føle, at vi er bagud på alle fronter?

Bliv inspireret af Nanna Hyldgaard Hansen som er forfatter til bogen ”Lev for det halve”, foredragsholder og journalist. Hun vil fortælle om, hvordan hun og familien i løbet af et år langsomt men sikkert fik lagt deres liv om og ryddet op i alt unødvendigt i deres liv. Ideen er enkel: At skære forbruget ned til det halve for at kunne arbejde halvt så meget uden at gå på kompromis med gode råvarer eller børnenes fritidsinteresser. Målet var også at leve mere klimavenligt. 

Nanna vil åbenhjertigt dele ud af de forskellige overvejelser og erfaringer, som hendes familie gjorde sig undervejs. Få praktiske trin-for-trin råd, sparetips og enkle anvisninger, sådan at den enkelte selv kan vælge, hvor meget man har lyst til at forandre sit eget liv."

Foredraget henvender sig til alle, som ønsker at få familieliv, forbrug og arbejde i bedre balance. Til både børnefamilier, bedsteforældre og alle andre, som ønsker at leve mere klimavenligt og med mere ro og overskud i hverdagen. 

Det foregår onsdag d. 15. januar kl. 19:00 i Læsesalen på Ry Bibliotek.

Billetprisen er 50 kr. og max. antal billetter er 50.

Pris
50