Gentænk dit garn

Kulturaften - Gentænk dit strikketøj - UDSOLGT

15.09.17
Gentænk dit strikketøj - Strikke workshop i vævestrik ved Charlotte Spagner

Er du vild med strik? Strikker du selv? Så fat pind og garn, og kom til en forrygende strikke workshop på Skanderborg Bibliotek.

Charlotte Spagner er bosiddende med sin familie på lille landsted i Bælum. Hun er oprindelig uddannet læge og har arbejdet som sådan i Region Nordjylland i knap 10 år. For et par år siden tog hun springet og sagde sit faste job op for at kunne beskæftige sig med håndarbejde, selvforsyning og familien. Den beslutning har hun aldrig fortrudt. Gennem det sidste års tid, har hun været beskæftiget i sit firma som laver håndfarvet garn og sideløbende afholder kurser i strik og hækling. Det håndfarvede garn kan købes hos www.garnudsalg.dk samt www.handdyed.dk.

Vævestrik er en spændende og enkelt strikketeknik. Der strikkes kun med en tråd af gangen, mønsteret fremkommer ved at tage masker løst af. Det færdige produkt bliver relativt uelastisk og med en slags vævet struktur. Man kan med denne teknik ret enkelt lave komplicerede og smukke mønstre.

Mestrer man de helt basale strikketeknikker såsom opslagning af masker samt retstrik kan man deltage på dette kursus.

Vigtigt:

Medbring selv garn i to forskellige farver (ikke for tyndt garn), samt strikkepinde der passer til valgte garn.

Deltagelse er gratis, men tilmelding er nødvendig, senest den 8/9-17 til: Louise Grøndlund på:

ALLE PLADSER OPTAGET