Voksenarrangementer

Litteraturen i Aarhus - Aarhus i litteraturen

20.09.17
Foredrag ved cand.mag. Nick Bo Madsen, underviser i litteratur på bl.a. Folkeuniversitetet i Ry

I dette foredrag tager vi på en litterær vandring gennem Aarhus i både tid og rum. Nick Bo Madsen vil præsentere de mest skelsættende og lovende Aarhus-forfattere og give smagsprøver fra højdepunkterne i deres forfatterskab.

I skal både møde de inkarnerede Aarhus-forfattere, der har ’gåjej råndt neejj på gajen’ det meste af deres liv, og dem, der flyttede/flygtede, men hvor byen fungerer som et stadigt omdrejningspunkt i deres forfatterskab.

Der er både de forfattere, der fortæller Aarhus frem som en sanselig og genkendelig realitet, og dem, der skaber Aarhus som et mere ’fantastisk’ og magisk parallelunivers.

Så spring på Leth-banen, hvis du vil høre en Aarhushistorie…

Biblioteket serverer en lille forfriskning.