30 kr.

Skipperbyen Marstal og det store ocean

Herman Rasmussen fortæller om byen og søfarten.

For godt ti år siden blev Carsten Jensens "Vi, de druknede" en af de største romansuccesser herhjemme. Bogen beretter om fire generationer af sømænd fra skipperbyen Marstal.

Herman Rasmussen, der selv stammer fra Marstal, fører os ind i byens søfartshistorie og beretter om virkeligheden bag den populære roman.

Som mangeårig lærer på Herskindskolen er Herman kendt i det lokale. Han kalder sig selv en "bolværksmatros", men er søn af en skipper, og hans oldefar byggede det kendte skib "Fulton", så helt ubekendt med havet er han ikke!

Du kan købe billet på forhånd eller ved døren. Prisen inkluderer kaffe og småkager.

Foredraget er en del af Skanderborg Bibliotekernes minifestival Litteratur & Fortælling.