eReolen Global

eReolen Global indeholder ca. 2.500 engelske e-bøger og netlydbøger til både børn og voksne. Hjemmesiden ligner eReolen, men er et selvstændigt website med tilhørende app.

Adressen på websitet er www.ereolenglobal.dk og app’en findes til iOS, Android og Windows. App’en hedder ”Libby”, og når du har hentet den ned, kan du logge ind med de samme oplysninger som du bruger når du låner bøger.

Ligesom på eReolen vil der være kvoter for, hvor mange bøger du har mulighed for at låne ad gangen. Det er muligt at låne to bøger på samme tid. Låneperioden er 21 dage. Oplever du, at en bog er udlånt, kan du reservere den. Du kan have to reservationer ad gangen.

 

Sådan kommer du i gang:

PC:

  • Gå ind på http://www.ereolenglobal.dk 
  • Klik på ’Log på’ og vælg dit bibliotek i menuen.
  • Log ind med dit lånernummer og den pinkode du bruger, når du låner bøger på biblioteket.
  • Hent det gratis program ’Adobe Digital Editions’ for at downloade e-bøger til din pc eller Mac. Eller læs bøgerne online på hjemmesiden uden brug af ’Adobe Digital Edition’ eller anden software.

 

App:

 

Her finder du vejledninger til hjemmesiden og app’en.
 

Retningslinjer for brugernes adgang til eReolen Global

Kvoter/retningslinjer Antal
Antal samtidige lån pr bruger 2
Antal titler brugeren kan reservere samtidigt 2
Antal dage brugeren har til at foretage sit lån, efter at have fået mail om, at den reserverede titel nu er tilgængelig for lån 2 døgn/48 timer
Lånetid ebooks/audiobooks 21 dage
Man kan aflevere en titel, hvis den er streamet, men ikke downloadede lån  

Via eReolen Global er der desuden adgang til ca. 20.000 e-bøger udenfor ophavsret fra Project Gutenberg. De er ”altid tilgængelige” titler og tæller ikke som klip.