Husk du kan brevstemme til Europa Parlamentsvalget eller Folketingsvalget på bibliotekerne

Brevstem på biblioteket

Er du forhindret i at deltage i valget til Europa-parlamentet eller Folketinget, kan du brevstemme på bibliotekerne.

Du kan brevstemme til Europa Parlamentsvalget frem til torsdag den 23. maj kl. 16.00 i den betjente åbningstid.

Sidste dag for at brevstemme til Folketingsvalget er lørdag d.1/6 hvor Fælleden har åbent for stemmeafgivning kl. 10-16 og Skanderborg Bibliotek fra 10-13

• For at brevstemme skal du medbringe legitimation (sundhedskort, kørekort eller lignende).
  • Alle personer over 18 år, som er tilmeldt folkeregisteret, kan brevstemme.
  • Det er muligt at stemme, selvom man ikke har modtaget sit valgkort, personalet udleverer stemmeseddel.

Grundet Sløngeldage lørdag d. 25/5, er der lukket for almindelig betjening på Skanderborg Bibliotek. Det vil dog i perioden 10-13 være muligt at brevstemme til Folketingsvalget.