Fra legetøj til kunst

04.04.19
Børn fra Børnehaven Porskjær udstiller på biblioteket.

I april måned kan du opleve en usædvanligt farverig og kreativ udstilling på Galten Bibliotek. Kunstværkerne er skabt af børn fra Børnehaven Porskjær der har arbejdet med at omforme en masse legetøj efter deres egen frie fantasi.

”Udstillingen gør op med de voksnes definitionsmagt,” forklarer Lisbeth Højvang der er daglig leder af børnehaven. ”Børnene har gentænkt legetøjets anvendelse og brugt deres hittepåsomhed.”

Arbejdet med udstillingen har udfordret børnene på deres tænkning, både om processen og det færdige produkt. De har også oplevet hvordan frustrationer kan føre til succes i den kreative proces, og at deres udtryk har værdi i en større sammenhæng – her en kunstudstilling der rækker ud over deres dagligdag.

Du kan se børnenes udstilling på biblioteket i hele april måned.