Læs magasiner fra hele verden
RBdigital tilbyder adgang til et væld af tidsskrifter

Læs magasiner fra hele verden

Vidste du, at biblioteket tilbyder over 300 populære digitale magasiner lige fra film, historie, og håndarbejde til business, computerteknik og fotografi?
RB Digital  giver adgang til et stort antal engelsksprogede og et par danske e-magasiner. Udvalget består både af populære ”bladre-magasiner” og mere hardcore fagtidsskrifter og spænder bredt fra The Economist og Popular Science til National Geographic, Cosmopolitan, Country Living. Det er desuden muligt at læse Alt om Data og Datatid

Fakta om din adgang til RBdigital magasiner:
  • Bibliotekspakken består af mere end 300 populære magasiner
  • Magasinerne kan læses via tablet, smartphone og computer.
  • Der kan søges på de enkelte magasiner eller efter genre.
  • Tidsskrifter, der er ”checked-out” skal ikke afleveres.
  • Der er ikke loft på antal af lån. Læs så mange du har lyst til.

Sådan gør du:
>> Klik her for login og indtast dine låneroplysninger

For at læse et magasin og efterfølgende læse det på PC eller en mobil enhed, skal man oprette en profil.
​Profilen er en mailadresse og et password. Efter login kan magasinet læses direkte på skærmen.
Samme login skal bruges hvis man også vil læse eller downloade de valgte magasiner til en mobil enhed.

Sådan læser du dine magasiner offline via mobile Apps
RBdigital fungerer på en lang række mobile enheder ved at downloade en gratis App, ”RB Digital”.
Man skal være online mens tidsskrifterne hentes, men efterfølgende kan de læses offline.

Klik her for iPad/iPhone
Klik her for Android

I appen logger du ind med din RBdigital-konto. Vælg land og tast e-mail m.v. fra din RBdigital konto. Vælg Danskernes Digitale Bibliotek - Magazines.

Klik her for trin-for-trin gennemgang af login

Netlydbøger i RBdigital
Som noget nyt er der på forsøgsbasis i 2018 også adgang til ca. 3400 engelsksprogede netlydbøger (primært skønlitteratur) samt et mindre udvalg af e-bøger (klassikere). Netlydbøger og ebøger er dog kun synlige i app’en og ses altså ikke, hvis du bruger web adgang.​