We can help

Nye it-kurser i Datastuen i Ry

30.08.17
Er du nybegynder på computeren eller har du bare brug for at få pudset dine færdigheder af, så har Datastuen i Ry igen alletiders tilbud

I oktober starter denne sæsons gratis kurser og fristen for at melde sig til er 25.8.

De gratis kurser i Ry, som efterhånden har nogle år på bagen, og har hele tiden været en stor succes. De er et enestående tilbud om at blive dus med sin pc i et tempo, hvor alle kan være med.
Den enkelte kursist er hele tiden i fokus, og man lægger vægt på, at undervisningen er tryg, underholdende og nyttig. På alle hold er der ud over en meget kompetent underviser også vejledere til stede, parat til at hjælpe den enkelte.
Kurserne starter med en enkel introduktion til, hvordan musen og tastaturet virker, og når det er på plads arbejdes der med at skrive tekster og mails, bruge NemId og E-boks.

Kurserne drives af frivillige i Datastuen i samarbejde med Ry Bibliotek.

For at komme med på kurserne skal man udfylde en tilmelding, som kan hentes på Ry Bibliotek senest d. 25.9.

Har man spørgsmål er man meget velkommen til at kontakte bibliotekar Karen Thomsen - 87942884

Erik og Steen

Frivillige i Datastuen i Ry Erik Olesen og Steen Petersen byder velkommen til en ny sæson i de populære begynderkurser i It.