Nyt design på hjemmesiden

Onsdag d. 14. marts har bibliotekets hjemmeside fået nyt udseende - den skal rettes til og vi arbejder på det.
Det nye design skal gøre siden nemmere at bruge og visuelt mere fængende.
Adgang til lånerstatus (min konto) er blevet nemmere og hjemmesiden har fået en mere fængende, visuel formidling af indhold og arrangementer.
Desuden bliver siden med bibliotekets digitale indhold (Netmedier) også gjort mere overskuelig, når vi får rettet det helt til i det nye design.

Det nye design er ikke en ny hjemmeside, men en opdatering af den eksisterende, som ændrer udseende og funktionalitet.
Der er ikke ændret ret meget på indholdet og strukturen på hjemmesiden, det er mest det grafiske udtryk, der er ændret.

Vores hjemmesidesystem er udviklet til landets biblioteker af Danskernes Digitale Bibliotek.
Hjemmesiden er en del af et nationalt samarbejde, der hedder Danskernes Digitale Bibliotek. Udviklingen af det nye design er derfor sket på baggrund af store brugerundersøgelser og ønsker fra mange biblioteker.

I starten kan der være ting som ikke ser helt "optimalt" ud, men vi arbejder på at tilrette vores indhold til det nye design