Sløngeldage 2018

Sløngeldage 2018 - programmet er klart

25.04.18
Den 25. og 26. maj er der igen Sløngeldage i Skanderborg. Her kan du se, hvad der sker.

Sløngeldage består i 2018 af to elementer:

Sløngelfredag 25. maj Di Heslige Slønglers Klup har besluttet at invitere alle kommunens 3. klasser til seriøse og muntre Sløngelløjer. Hvert eneste år fra nu! Denne fredag møder eleverne Sigurd Barrett, Lars Daneskov, rapgruppen HipSomHap, Kirsten Sonne Harild, Iben Marianne Hansen, Line Kyed Knudsen, Gunvor Krejberg og LG Jensen. Alle elever i kommunen vil på lang sigt få mulighed for at tilegne sig det fantasirige og livsbekræftende Sløngel-DNA, der er at finde i den bedste børnelitteratur og -underholdning. Slønglerne indtager senere på dagen Købmandens Hus som en del af Lys Nat. Kig forbi.

Bogdag for Bette Lorte lørdag 26. maj
Få smagsprøver for Bogdag for Bette Lorte i programmet nedenfor og mød op til en livsbekræftende sløngeldag med fri leg med andre sløngler. Mød forfattere, musik, workshops og andre frie, friske og frække finurligheder i og omkring Kulturhuset Skanderborg.

Du kan se det fulde program her