"Tusch-ballade" på biblioteket!

29.07.19
I august måned kan du opleve Christina Monrads værker på Galten Bibliotek.

Christina kan godt lide at eksperimentere med forskellige maleteknikker og finde ud af, hvordan hun kan arbejde videre med det særlige udtryk, som hver teknik bibringer til maleriet.

"Jeg arbejder dels med traditionel akrylmaling på lærred, dels med tyndtflydende maling i form af tusch, akvarel og alkohol ink," forklarer hun.

Akrylmalerierne på lærred er ofte store med tydelige, symbolske motiver. Malerierne med flydeteknikker er som regel i mindre formater, og her råder tilfældighederne til en start, hvorefter fantasien arbejder videre ud fra de mønstre der er opstået.

Christina er uddannet ingeniør og har arbejdet som sådan i mere end 20 år. For 3 år siden blev hun selvstændig for at starte egen maleskole. Du kan læse mere om kurserne på www.kreativenergi.dk.