Kulturhuset

Velkommen til vores smukke Kulturhus

Skanderborg Bibliotek ligger i Kulturhuset Skanderborg. Kulturhuset er smukt beliggende ned til Skanderborg Sø og har en af byens bedste udsigter. Huset drives af Foreningen Skanderborg Kulturhus og driften varetages primært af frivillige kræfter.

 

Kulturhuset afholder en lang række arrangementer såsom koncerter, shows og foredrag. Billetter kan købes på Skanderborg Kommunes Biblioteker og på Kulturhusets hjemmeside www.kulturhuset-skanderborg.dk. I Kulturhusets Nedre Foyer er der skiftende udstillinger, ligesom foyeren benyttes til gratis arrangementer. Større arrangementer foregår som udgangspunkt i Store Sal, mens mindre arrangementer og møder foregår i Sløngelsalen og mødelokalerne på 1. sal.

 

Kulturhuset indeholder også Biografen Kulturhuset, der viser nye film for børn og voksne året rundt. Billetter kan købes på Biografens hjemmeside www.biografen-skanderborg.dk.

 

Hos Kulturhusets café, Kafé K, kan man desuden nyde et lækkert måltid mad eller en god kop kaffe. Fra Kafé K er der en smuk udsigt over Skanderborg Sø og om sommeren er der udendørs servering på Kulturhustorvet. Se det aktuelle menukort og bestil bord på Kafé K’s hjemmeside www.kafek.dk.